MENU

Dasar Privasi

Halaman ini menjelaskan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan informasi dibentangkan oleh pelancong. Jika anda ingin daftar atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsikan bersama dengan Majlis Bandaraya Johor Bahru memudahkan persediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan lebih berkesan. Misalnya suka di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari jabatan / agencies.Perlindungan Data lain

Teknologi terkini termasuk penyulitan data digunakan untuk melindungi data dibentangkan dan pematuhan kepada standard keselamatan yang ketat ialah digunakan untuk mencegah akses bahawa tidak dibenarkan.

Keselamatan storan

Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan oleh oleh menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.

Maklumat dikumpul

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul apabila anda melayari laman web ini kecuali maklumat dibentangkan oleh anda melalui e-mel.

Maklum balas

Kami sangat dialu-alukan maklum balas / soalan anda. Jika maklumat yang diperinci menghendaki tiada di laman web ini, keperluan anda akan dibangunkan kepada jabatan / agensi berkaitan.

Pindaan dasar

Jika dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas sekarang di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas sekarang dengan maklumat dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu , bagaimana maklumat dikongsi dengan parti yang lain.